Windows dostane nástroj pro snadnou instalaci systému

Windows 10 dostane nástroj, který usnadní čistou instalaci systému.

ikona Windows 10

Pro Instaluj.cz SEO specialista a copywriter Daniel Beránek:

Čistá instalace Windows snadněji

Microsoft připravuje nástroj, který by měl výrazně usnadnit vytvoření čisté instalace Windows. V rámci přitahování zájmu to nadhodil produktový manažer z inženýrského týmu programu Windows Insider vystupující pod jménem Jason[MS].

Na fóru pro účastníky beta testování Windows se objevil příspěvek softwarového inženýra Jasona[MS], který oznámil, že Microsoft chystá předělání nástroje k vytvoření čisté instalace systému. Aktuálně finišuje interní testování tohoto nástroje a dle všeho by ho měli mít co nejdříve k dispozici testeři programu Windows Insider. Jason z Microsoftu říká:

Rádi byste jednoduchou a snadnou cestu k čerstvému startu s čistou instalací Windows? Byla by pro vás zajímavá? Právě pracujeme na nástroji, který by to měl umožnit. Závěrečné testování a ověření funkčnosti je v plném proudu. A až bude u konce, budeme se těšit na vaši zpětnou vazbu. Zůstaňte na příjmu, už dokončujeme poslední detaily.

Nový nástroj bude patrně přibalen k červencovému Anniversary Update, samozřejmě s předpremiérou v programu Windows Insider. Bližší informace o podobě nového nástroje nebyly zveřejněny.

Zdroje