Zaslat.cz roste o Chytrý balík

Zaslat.cz, jednička srovnání přepravců, roste akvizicí dvojky ChytryBalik.cz. Už nyní má výhled na obrat 40 000 000 korun.

Zaslat.cz kupuje ChytrýBalík.cz

Zaslat.cz odkoupilo 100 % konkurenta ChytryBalik.cz bez komentáře ceny.  Miroslav Michalko, CEO Zaslat.cz, říká: „Jedná se o další krok v posílení postavení společnosti a potvrzení našeho stabilního růstu. Jsme rádi, že současnou dvojku na trhu internetových přepravců můžeme přibrat do rodiny.“ Obě služby budou ovšem nadále působit pod svými značkami a jejich spojení se aktuálně nechystá.

ChytrýBalík.cz se stává součástí služby Zaslat.cz

„Využijeme vzájemných synergií a díky možnosti vybrat to nejlepší z obou firem budeme umět rozdílné klientele vždy nabídnout ideální službu na míru.“  Velmi si ceníme práce lidí v ChytrýBalík.cz, a proto také chceme zachovat jejich současná pracovní místa. Naopak jim dodáme naše technologická know-how a silné zázemí.“

Zaslat.cz posiluje o Chytrý balík

ChytrýBalík.cz by měl zůstat orientování na na lokální přepravní trh, s důrazem na jednoduchost, proklientský přístup a výhodnou cenu pro běžné zákazníky. Služby Zaslat.cz by měly nadále růst a pokrývat čím dál tím víc zahraničních destinací, což potvrzuje i Michalko:

Plánujeme také pokračovat v rozšiřování své nabídky exportních zásilek do zahraničí včetně několika dalších zásadních novinek. A nevylučujeme ani spojení s větším investorem.

Zaslat.cz nabízí zákazníkům občanské i firemní klientely zprostředkování zásilek od expresních psaní až po nadrozměrné zásilky do 300 kg za zvýhodněné ceny, které získává skupování přepravní kapacity dopravců ve velkém. O tom, že u Zaslat.cz získáte lepší cenu než u samotného přepravce, se můžete přesvědčit sami.