Heroes III se vracejí oficiálně v HD

Ubisoft křísí legendu všech tahových strategiíHeroes of Might & Magic III.

Pro Instaluj.cz SEO specialista a copywriter Daniel Beránek:

HOMAM III se vrací v HD kvalitě

Ubisoft k patnáctému výročí prvního vydání hry Heroes of Might & Magic III chystá její HD remake. Nepřátelé lehce rozmazaného a kostičkovaného obrazu tak budou moci konečně posoudit, zda HOMAM III patří na Olymp tahových strategií.

Královna Kateřina Železná Pěst se po patnácti letech opět vrací do Erathie, aby ji očistila od zla. Ubisoft ji i její armádu tentokrát nechá zazářit v kvalitě oficiálního HD remake (fanouškovská HD modifikace se na datových úložištích válí už několik let). Vývojáři si při redesignu mákli – vyšší rozlišení celkem spolklo 30 000 člověko-hodin a zaostřeno bylo na 25 000 grafických prvků a jejich animací.

Zatím nechají ostré detaily zaskvět první misi The Restoration of Erathia bez doplňujících datadisků Armageddon’s Blade a Shadow of Death. Ty snad budou dostupné později – třeba prostřednictvím DLC. Můžeme se těšit i na počeštění rozhraní a české titulky. Zatím bude k dispozici sedm základních scénářů s devíti druhy měst, širokou paletou hrdinů a různě odolného vojska.

Nová HD verze bude dostupná nejen pro PC, ale také pro tablety s Androidem a iOS od 29. ledna 2015.