OneDrive neomezený k Office 365stupňovému

Abonenti Office 365 dostanou do Microsoftu úložný prostor neomezený…

Microsoft logo

Pro Instaluj.cz SEO specialista a copywriter Daniel Beránek:

Předplatitelé Office 365 by měli mít neomezený OneDrive

Microsoft ohlásil, že všichni předplatitelé jeho služeb Office 365 dostanou k dispozici zcela neomezený úložný prostor cloudu OneDrive. A zpřístupnil vývojářské nástroje pro vývoj nových aplikací pro prostředí Office 365.

Office 365 je balík kancelářských programů (Word, Excel, PowerPoint, Outlook a další) zajištěných cloudem OneDrive a zpřístupněných přes mobilní aplikace a webové prostředí. Microsoft chce nyní všem uživatelům Office 365 poskytnout možnost ukládat neomezená množství dat na cloud OneDrive. Prvními, kteří budou moci neomezený prostor využít, jsou domácí a univerzitní uživatelé. Update neomezeného OneDrive firemních zákazníků Office 365 proběhne až v roce 2015.

Microsoft počítá, že registrační proces potrvá měsíce. Proto pokud se chcete k neomezenému OneDrive dostat co nejdříve, zapište se do pořadníku. Komunita už nyní spekuluje, jaké háčky služby Microsoft ještě nezveřejnil, či nedomyslel. Nechme se také překvapit, s čím přijdou konkurenční služby, platformy a cloudy.

Microsoft také zpřístupnil vývojářské nástroje pro vývoj nových, na prostředí Office 365 navázaných aplikací ať už určených pro Windows, iOS, Android či web. Nový software development kit a spouštěč by měl umožnit nativní vývoj aplikací a jejich zařazení ke stěžejním službám Office 365.

Zdroje