Total War: bratrovrah Attila pokřtí krví Římany

Total War: Attila pokračuje na lince strategické série. Navazuje na Rome II, brány středověku otevře krvelačný Attila.

Pro Instaluj.cz SEO specialista a copywriter Daniel Beránek:

Total War: Attila zabuší na brány Říma v únoru 2015

Z temnoty válek, nemocí a hladomoru se vynoří nová síla. Na miliónech kopyt ji ze stepí Východu přinesou hunští nájezdníci v čele s uchvatitelem Attilou. Jejich hladové a krvežíznivé pohledy směřují k bohatství upadajících říší římských.

Strategická série Total War se dočká nového přírůstku. Následovník Total War: Rome II ponese jméno hunského krále a bratrovraha Attily. Jeho příchod tvůrci z Creative Assembly oznámili na únor příštího roku.

Pokračování Total War následuje časovou osu předchozích dílů. Započít by mělo rokem 395 našeho letopočtu a posléze nás provést 5. stoletím n. l. Střet barbarů a rozdělené západní a východní říše římské budeme moci nejen odehrát za barbary i Římany, ale svým umem můžeme i urychlit kroky uchvatitelovy, či třeba zvrátit dějiny pod zástavou Západořímské říše a porazit barbary.

Tvůrci slibují:

  • apokalyptickou destrukci šířícího se ohně a mizejících měst;
  • nevšední hru za rozlehlou říši západního Říma, oslabenou politickými rozbroji a obklíčenou ze všech stran nepřáteli;
  • herní mechaniku postavenou na zkušenostech z předchozích dílů vylepšenou o politické faktory, civilní správu a technologický progres;
  • historickou věrnost detailů, která hráče vtáhne rovnou do děje a
  • neskutečné vizuální efekty a dechberoucí věrohodnost.

Total War: Attila by každopádně měl přinést kvalitní kombinaci tahové strategie a taktických real-timeových bitev. Inovace do hry vnesou např. rodokmeny, šířící se oheň a nemoci. Vedoucí projektu Janos Gaspar se snaží oslovit především věrné hráče Total War: Attila se stane novým dílem Total War, který nadchne a na samou hranici otestuje schopnosti fanoušků série. Oživili jsme oblíbené funkce, jako jsou rodokmen a vývoj schopností. Vylepšili hlavní herní mechaniky, ale hlavně implementovali nové strategické a taktické prvky, mezi nimiž nechybí boj civilistů v ulicích, rychle se šířící oheň a totální zničení měst.

Bez ohledu na stranu, přežijí jen ti nejzarputilejší – již v únoru 2015.

Zdroje